Denk & Beslis mee over zaken die
er toe doen op jouw Terschelling

Wat vind jij er eigenlijk van?

8 jaar geleden
1 reactie

De enquête over de fietspaden was de vierde die we aan het Echt Terschelling panel hebben voorgelegd. De andere gingen over de belevingswaarde van de levende duinen, auto’s op de wandel en fietspaden en over broedvogels op het strand. Voor ons was het spannend hoe dit allemaal zou lopen, want er kunnen zich wel 700 mensen inschrijven, de enquête echt invullen is een tweede. We mogen niet klagen. Sterker nog: we kunnen trots zijn! Bij iedere enquête heeft ruim 60% van het panel gereageerd. Ik heb mij laten vertellen dat je normaal gesproken blij mag zijn met een opkomst van 20%!


Zaak is nu om deze 60% vast te houden én het panel verder uit te breiden met eilanders en bezoekers van Terschelling. We vinden het daarom belangrijk om te weten wat het panel van de enquêtes vindt. Vandaar dat we in augustus  een enquête over de enquêtes gaan houden. Want vinden de deelnemers de onderwerpen wel interessant genoeg? En wat vinden mensen van de vragen? Zijn we objectief genoeg? We horen het graag, dus hopelijk doe jij ook weer mee!

 

Met de informatie die we hieruit gaan krijgen, kunnen we de volgende enquêtes verder verbeteren. Tegelijk zijn we (Staatsbosbeheer) samen met de Provincie Fryslân bezig met het uitwerken van het Natura 2000 beheerplan voor Terschelling. Hierin gaan we niet voor alles al vastleggen hoe het moet gebeuren, maar gaan we opties voorbereiden die we jou uiteindelijk willen voorleggen. Een voorbeeld is de uitbreiding van de begraasde gebieden op het eiland. In het najaar zullen we hier waarschijnlijk ter voorbereiding al een eerste enquête over houden.

Eén reactie op “Wat vind jij er eigenlijk van?”

  1. Theo Maris schreef:

    Ik kan mij vinden in de vragen die gesteld worden. Ga zo door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

[bws_google_captcha]