Denk & Beslis mee over zaken die
er toe doen op jouw Terschelling

Nummer 3 Echt Terschelling Magazine verschenen!

6 jaar geleden
Geen reacties

Deze week valt het derde Echt Terschelling magazine op de mat bij de inwoners van Terschelling. Deze editie van het magazine staat in het teken van ‘samenwerking’ in de volledige breedte. Zestien pagina’s gevuld met korte artikelen over werkzaamheden in het veld, waaronder het maaien van het KLU pad, uitgebreide artikelen over de PAS en over de Boschplaatvisie en een interview met een van de organisatoren van De survival, Anneke de Wit. Verder de agenda voor de eerste 6 maanden van het jaar en, op de achterzijde, een cartoon van Aart Kramer. Op veler verzoek hebben we de getijdentabel weer bijgevoegd. Het zou Echt Terschelling geen recht doen als we niet naar dergelijke geluiden ‘uit het veld’ zouden luisteren!

Naast de papieren versie is er ook een digitale variant, die je hier kunt bekijken en lezen.


Deze week wordt het Echt Terschelling magazine door de huis aan huis bezorgers op het eiland rondgebracht. De magazines zijn tevens (gratis) verkrijgbaar bij het VVV Terschelling en op het kantoor van Staatsbosbeheer in West.

Heb je na zondag nog geen magazine ontvangen en wil je er wel graag één? Stuur dan een mailtje naar info@echtterschelling.nl met je naam en adresgegevens of bel met Staatsbosbeheer op Terschelling: 0562 442116. Je krijgt het magazine dan zsm toegestuurd. Heb je bij de voorgaande nummers ook gevraagd om een papieren exemplaar, dan hoef je dat nu niet nogmaals te doen. We sturen er één naar je toe!

We wensen iedereen veel leesplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

[bws_google_captcha]