Denk & Beslis mee over zaken die
er toe doen op jouw Terschelling

Korte film: het watersysteem op Terschelling

3 jaar geleden
Geen reacties

Vanwege Corona kunnen we helaas nog geen excursies organiseren voor panelleden of de “Buren” op Terschelling. Om toch uitleg te geven over een aantal zaken waar we mee bezig zijn op het eiland, heeft Staatsbosbeheer filmmaker Hans den Hartog gevraagd een paar belangrijke thema’s verder uit te diepen en daar een serie korte films van te maken. Eerder verscheen al de film over bosbeheer. Nu is het de beurt aan het waterbeheer. 

Water in de duinen van Terschelling is een terugkerend thema, zeker met de droge zomers van de afgelopen jaren in het achterhoofd. Samen met andere partijen werkt Staatsbosbeheer daarom aan het natuurlijker maken van het watersysteem. Eerder dit jaar is er een online infoavond georganiseerd over het aanpassen van de sloten bij het Groene strand. Deze film geeft nog wat meer achtergrondinformatie over het watersysteem van Terschelling. Bekijk de film hieronder!

Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van de film? Laat het weten via info@echtterschelling.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

[bws_google_captcha]