Denk & Beslis mee over zaken die
er toe doen op jouw Terschelling

Het laatste nieuws van 2022

2 jaar geleden
Geen reacties

Er kon geschaatst worden op een duinplas vorige week; een mooi voorproefje van wat de winter ons kan bieden. In Doodemanskisten is de afgelopen tijd gemaaid, gehekkeld en zijn boompjes en struiken verwijderd. Werkzaamheden die de toegankelijkheid van de plas als ijsbaan ook ten goede komt, dus we hopen op een nieuwe periode van vorst in 2023! 

In de laatste nieuwsbrief van 2022 vertellen we je verder graag meer over de wat onopvallendere onderwerpen uit het natuurbeheer. We nemen je mee de eendenkooi in en bekijken de werkzaamheden van boswachter Kees Wiegman. Eilander vee helpt sinds november mee met het duinbeheer, een samenwerking waar we erg blij mee zijn. Bij de twee vogelwachtersposten op de Boschplaat is het afgelopen jaar weer bijgehouden hoeveel bezoekers het gebied verkend hebben. We vertellen je meer over het reilen en zeilen van de posten. Daarnaast informeren we je over de invloed van de landelijke Bossenstrategie 2030 op de bossen van Terschelling.

Namens alle boswachters wensen we je fijne feestdagen en een natuurrijk 2023! Geniet ook komend jaar weer van al het moois dat de natuur te bieden heeft.

We wensen je veel lees- en kijkplezier!

Bekijk hier de nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

[bws_google_captcha]