Denk & Beslis mee over zaken die
er toe doen op jouw Terschelling

Echt Terschelling magazine juli 2017 is uit!

7 jaar geleden
Geen reacties

Het tweede nummer van het Echt Terschelling magazine is de afgelopen dagen huis aan huis rondgebracht op Terschelling. Deze tweede editie van het magazine zoomt in op de vervolgstappen die zijn gezet na een aantal enquêtes, zoals de enquêtes over infopanelen. Boswachter Rob Mier neemt de lezer mee naar de Duinplassen en Doodemanskisten en vertelt over de werkzaamheden én de resultaten hiervan. De agenda geeft onder andere inzicht in het beheerwerk de tweede helft van het jaar en er is natuurlijk volop aandacht voor een van de grotere planprocessen van het moment: het opstellen van een toekomstvisie voor de Boschplaat.

Naast een papieren versie kun je het magazine hier ook in digitale vorm bekijken en lezen.

De magazines zijn tevens (gratis) verkrijgbaar bij het VVV Terschelling, op het kantoor van Staatsbosbeheer in West en bij de Natuurschuur in Lies. Mocht je het magazine niet hebben ontvangen of woon je niet op Terschelling, maar wil je er wel graag één ontvangen, mail dan je adres naar info@echtterschelling.nl. Je krijgt het magazine dan zsm toegestuurd.

We wensen iedereen veel leesplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

[bws_google_captcha]