Denk & Beslis mee over zaken die
er toe doen op jouw Terschelling

De laatste nieuwsbrief van 2021

3 jaar geleden
Geen reacties

De winter is nu echt begonnen en dat was ook op Terschelling direct te merken: mooie winterse luchten boven het wad en temperaturen onder het vriespunt. De boswachters gingen dan ook extra goed aangekleed het bos in, om de bomen aan te merken die gezaagd kunnen worden: het zogenaamde ‘bleswerk’. Als er deze winter geen storm met een extreem hoog tij over het eiland raast, kan de duinvorming op het strand bij Oosterend zijn gang verder gaan, zoals dat de afgelopen jaren al is gebeurd. 

Over deze duinvorming op het strand en over het bosbeheer 2021/2022 kan je meer lezen in de digitale nieuwsbrief van december. Hierin vind je ook de getijdentabel van Terschelling: op het eiland wordt hij met de beste wensen voor 2022 huis aan huis bezorgd, maar je kan hem in deze nieuwsbrief ook vinden (en printen). Verder een update over het (onderhouds)werk aan de stuifkuilen, meer informatie over hoe  we natte voeten bij Doodemanskisten (en omgeving) voorkomen en een artikel over de lessen in/over de natuur die onze boswachters geven aan kinderen op het eiland. Mooi om te lezen en bekijken tijdens deze donkere dagen!

Bekijk hier de nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

[bws_google_captcha]